Prvi memorijalni turnir ‘Klaudio Pilepić – Pile’ okupio 29 parova @ Ičići

Arhiva

Arhiva

Prvo izdanje turnira osvojio je par Grgić – Ivančević koji su bili uspješniji od drugoplasiranih Škrokova i Blagdanića. U borbi za treće mjesto u ”pojanskom“ okršaju pobjedu su odnijeli Odić i Purić ispred Dinota i Brije.

Ičići – Prvi memorijalni turnir ”Klaudio Pilepić – Pile“ u briškuli i trešeti održan je prošle subote u restaurantu Galeb.

– Turnir je održan u spomen na nogometaša, moreplovca, ribara, a prvenstveno Ičićana, svojevrsne mjesne legende Klaudia Pilepića – Pileta ili popularnog Većota. Vijeće MO Ičići organiziralo je, na prvu obljetnicu njegova odlaska, turnir u briškuli i trešeti. Pile je često svoje umirovljeničke dane provodio u druženju sa svojim prijateljima uz „bićerin i karti“. Stoga je kao mjesto održavanja turnira odabrano mjesto „kade je Većo odigral svoju zadnju partidu“, istaknuo je Marin Starčić, predsjednik VMO Ičići.

Na turniru je nastupilo 29 parova, a prvo izdanje turnira osvojio je par Grgić – Ivančević koji su bili uspješniji od drugoplasiranih Škrokova i Blagdanića. U borbi za treće mjesto u ”pojanskom“ okršaju pobjedu su odnijeli Odić i Purić ispred Dinota i Brije.

– Nagrada za prvo mjesto bila je odojak, dvije slike Claudia Franka, večera, medalje i prijelazni pehar turnira. Bogate nagrade dodijelilo se za prvih osmero plasiranih parova. Ovim putem želimo se zahvaliti sponzorima i donatorima turnira: restaurantu Galeb, Aurora i Commodore, U.O. Lučica i pizzeriji Venecija, a posebice Agi Žeriću vlasniku tvrtke Staklo Žerić te Claudiu Franku na prekrasnim slikama i okvirima za iste. Turnir će od ove godine postati tradicionalan te će se u istom periodu održavati svake naredne godine, dodao je Starčić.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!