Prvi tenor klape Iskon Marko Pecotić i chef Vinko Frlan pripremaju glazbeno-gastronomsku večer za pamćenje @ Stancija Kovačići

Osim guštanja u nezaboravnim melodijama i hitovima koje pripremaju Marko i prijatelji za vrhunski meni pobrinula se Stancija Kovačići.

Rukavac – Prvi tenor klape Iskon i jedan od Četiri tenora Marko Pecotić i chef Vinko Frlan bit će glavne zvijezde ovog petka, 17. svibnja s početkom u 20 sati, na još jednoj večeri vrhunske glazbe i delicija koja će se održati u restoranu Stancija Kovačići.

Osim guštanja u nezaboravnim melodijama i hitovima koje pripremaju Marko i prijatelji za vrhunski meni pobrinula se Stancija Kovačići.

– Za hladno predjelo se priprema domaća pašteta od pršuta i suhih smokava, roastbeef, kravlja skuta, paski, majoneza od pečenog češnjaka i prepeličja jaja, nakon toga slijede “Grašnjaki” u veluteu od kapule s tartufima odnosno dizano tijesto punjeno telećim raguom. Svinjski obrazi u vakumu, demi glace i majčina dušica, pire od mladog boba i njoki od kruha bit će posluženi za glavno jelo, dok će meni zaokružiti tart od skute, svježih jagoda i mente. Cijena ovog glazbeno-gastronomskog užitka iznosi 280 kuna, a svoja mjesta rezervirajte na 099/216-5009 ili 051/272-106 poručili su organizatori iz Stancije Kovačići uz napomenu da svoj stol rezervirate na vrijeme i uživajte u hrani i piću uz domaće hitove jednog od najpoznatijih glasova Dalmacije.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net