Prvo jesensko izdanje Ekološkog sajma Opatija oduševilo brojne Opatijce i njihove goste

ARHIVA

Svježe i kvalitetne namirnice poput sezonskog voća, povrća, meda, žitarica, kruha i krušnih proizvoda, ulja (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitog bilja, kozmetike, prirodnih sredstava za čišćenje te drugi zanimljivi proizvodi naših vjernih proizvođača, zainteresirali su mnoge posjetitelje.

Opatija – Ekološki sajam Opatija ponovo je, protekle subote, predstavio najbolje proizvode lokalnih OPG-ova. Naime, 18 eko certificiranih proizvođača iz cijele Hrvatske predstavilo je građanima i ostalim posjetiteljima sajma svoje zdrave i ukusne proizvode. Ponuđeno je pregršt eko namirnica i proizvoda, a temeljem razgovora sa zadovoljnim proizvođačima, posjetitelji su se opskrbili kvalitetnim proizvodima za hladne dane koji nam dolaze.

– Nakon vrućih ljetnih sajmova, ova rujanska i jesenska subota bila je zaista ugodna za proizvođače, posjetitelje i prolaznike. Svježe i kvalitetne namirnice poput sezonskog voća, povrća, meda, žitarica, kruha i krušnih proizvoda, ulja (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitog bilja, kozmetike, prirodnih sredstava za čišćenje te drugi zanimljivi proizvodi naših vjernih proizvođača, zainteresirali su mnoge posjetitelje od kojih su nam mnogi poručili kako se vesele sljedećem izdanju sajma. Na sajmu se tradicionalno predstavila i Udruga Žmergo, a ovim putem Žmergovci vas pozivaju da i sljedeći put uživate u vrhunskim namirnicama domaćih proizvođača.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!