Prvo postkorona izdanje Ekološkog sajma Opatija ove subote na Mrkatu @ Opatija

Eko izlagači ponudit će šarolik asortiman ekološki uzgojenih namirnica i proizvoda kao što su: svježe voće i povrće, med, mliječni proizvodi, žitarice, razne vrste ulja (maslinovo, bučino, konopljino i sl.), ljekovito bilje, kozmetika, ekološka sredstva za čišćenje kućanstva te još mnogo ukusnih i korisnih artikala vrhunske kvalitete.

Opatija – Ove subote na rasporedu je prvo postkorona izdanje 11. Ekološkog sajma Opatija u organizaciji Udruge Žmergo.

Ekološki sajam Opatija održat će se ispred Mrkata, u razdoblju od 8 do 13.30 sati. Na sajmu će se okupiti eko certificirani proizvođači koji će građanima Opatije, kao i svim njenim posjetiteljima, ponuditi pravo bogatstvo svojih eko proizvoda. Eko izlagači ponudit će šarolik asortiman ekološki uzgojenih namirnica i proizvoda kao što su: svježe voće i povrće, med, mliječni proizvodi, žitarice, razne vrste ulja (maslinovo, bučino, konopljino i sl.), ljekovito bilje, kozmetika, ekološka sredstva za čišćenje kućanstva te još mnogo ukusnih i korisnih artikala vrhunske kvalitete.

– Pozivamo sve zainteresirane građanke, građane i slučajne prolaznike da nam se pridruže u Opatiji te da opskrbe svoja kućanstva zdravim, ukusnim i korisnim proizvodima ekološki certificiranih proizvođača. Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja zaljubljenika u eko uzgoj, ali i svih slučajnih i zainteresiranih prolaznika te predstavlja fantastičnu priliku za bolje upoznavanje s radom ekoloških proizvođača, degustaciju i kupnju vrijednih certificiranih proizvoda, poručili su organizatori iz Udruge Žmergo.

error: Content is protected !!