Prvomajska fešta u hotelu Mediteran @ Mošćenička Draga

moscenicka_draga_more

Za svu djecu od 4 do 12 godina na dječjem vanjskom igralištu hotela Marina, biti će organizirana velika potraga za izgubljenim blagom te oslikavanje lica.

Mošćenička Draga – Prvomajska fešta u organizaciji Liburnia riviera hotela održati će se u srijedu 1. svibnja od 12 do 16 sati na terasi hotela Mediteran, uz prigodni meni fažol na kvarnerski i grill party (meso i riba), dok će za zabavu biti zadužen sastav Highlanders

Organizirana je animacija za najmlađe (maskota Remy Club party), dok za svu djecu od 4 do 12 godina na dječjem vanjskom igralištu hotela Marina, biti će organizirana velika potraga za izgubljenim blagom te oslikavanje lica.

U nedjelju, 05. svibnja, ba terasi hotela Kvarenr, održati će se program ”Sunčana nedjeljna popodneva“ od 14 do 17 sati. Ove nedjelje na rasporedu je iluzionističko mađioničarsko show za djecu uz ponudu slastica i sladoleda po posebnim cijenama.

Dodajmo da na terasi Kvarnera traje i promotivna ponuda kave (capuccina) i čokoladnog mignona (15,00 kn) te kave (capuccina) i torte po izboru (20,00 kn), a od posebne gastronomska ponuda (svaki dan od 12 – 17 sati), izdvajaju – hobotnicu sa šparugama i cherry rajčicama, marinirane šparuge sa šampinjonima, rižoto od sipe i šparuga, fuži sa šparugama i škampima, file brancina sa šparugama i palentom te tagliatu od goveđe pisanice na podlozi od šparuga.

Promo Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net