Pseći vatrogasci u akciji na reviji @ Rijeka

Predstavnici Javne vatrogasne postrojbe Opatija demonstrirat će rad pasa posebno obučenih za spašavanje na trećoj Reviji pasa ”Vau, vau Rijeko” koja će se održati 22. rujna na riječkom Korzu.

Rijeka – Pas nije samo čovjekov prijatelj, nego može biti i njegov najsigurniji oslonac, a upravo to demonstrirat će pripadnici JVP Opatija i Udruga potražnih pasa Hrvatske, koji će ove subote na Korzu prezentirati rad svojih posebno obučenih pasa za spašavanje. Ove demonstracije održat će se u sklopu treće Revije pasa ”Vau, vau Rijeko” u subotu, 22. rujna s početkom u 13 sati, a u ovoj će manifestaciji sudjelovati i Zumba Opatija koja će prezentirati svoj rad s s mogućnošću uključivanja svih prisutnih.

– Na manifestaciji će se izbrati najsimpatičniji pas, zatim pas s naj talentom i najljepše štene. Cilj ovog psećeg eventa je napraviti razliku od uobičajenih izložbi, na taj način su dobrodošli svi psi bez obzira na posjedovanje rodovnice, kazali su organizatori priredbe, Malinois klub ”Kvarner”.

Dio prihoda manifestacije donirat će se za potrebe liječenja, sterilizacije i neophodnih cjepiva pasa Društva za zaštitu životinja Rijeka te Malinois klubu ”Kvarner” za potrebe izgradnje sportskog poligona za rad i školovanje pasa.

– Očekujemo veliki broj prijavljenih pasa koje će dočekati nasmješena lica organizatora, izvrsna muzika i ekstremne količine pozitivne energije koja nam je toliko potrebna, kako psima tako I ljudima, poručili su organizatori.

U nastavku donosimo i okvirnu satnicu događanja…

13.00 – 14.30 prijave i otvaranje
15.00 – ocjenjivanje štenaca
15.40 – Vežički čopor – predstavljanje
15.45 – ocjenjivanje malih pasa
16.25 – JVP Opatija -demonstracija rada
16.40 – ocjenjivanje srednjih pasa
17.20 – Vlado Boha Tim
17.30 – ocjenjivanje velikih pasa
18.00 – Šaptačice psima iz Kraljevice
18.05 – ocjenjivanje naj-talenta
18.25 – BULLMAME
18.30 – Finale – izbor najpsa i najšteneta

[nggallery id=221]

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!