Puhački orkestar Lovran radno ispraća staru i dočekuje Novu godinu @ Lovran, Opatija

Lovranci u akciji...

Lovranci u akciji…

Danas, 31. prosinca s početkom u 11:30 sati, već tradicionalno, Puhački orkestar Lovran zajedno s Općinom Lovran pozivaju građane Lovrana na zajedničko druženje u samom centru. Uz tortu i šampanjac, Silvestarski koncert ispred zgrade općine je lovranski finale 2013. godine.

Lovran, Opatija – Nedavno održani Novogodišnji koncert, pred prepunom sportskom dvoranom Marino Cvetković, bilo je samo zagrijavanje za daljnje aktivnosti lovranskih puhača. Naime, danas, 31. prosinca s početkom u 11:30 sati, već tradicionalno, Puhački orkestar Lovran zajedno s Općinom Lovran pozivaju građane Lovrana na zajedničko druženje u samom centru. Uz tortu i šampanjac, Silvestarski koncert ispred zgrade općine je lovranski finale 2013. godine.

– Prvog dana, Nove 2014. godine, započinjemo radno, nastupima na novogodišnjim zdravicama općine Lovran i Grada Opatije, pohvalili su se Lovranci, te napomenuli da je protekla godina bila vrlo aktivna za orkestar. Puhački orkestar Lovran od svog osnutka 1912. godine do danas postao je jedan od zaštitnih znakova liburnijskog kraja. Svojim specifičnim repertoarom plijeni pažnju domaće i strane publike te redovito osvaja nagrade. Uz veliki broj nastupa u našem kraju, ostvarili smo i dva velika gostovanja u Poljskoj i Mađarskoj na kojima smo promovirali kulturne i prirodne ljepote našeg kraja.

I. M. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net