Punoljetna Dora u rukama djevojaka iz Feminnema

Feminnem

Feminnem

Opatija – Pobjednice ovogodišnje, ”punoljetne” Dore, su djevojke iz grupe Feminnem s pjesmom “Lako je sve”, a osvojile su ukupno 32 boda (16 bodova – žiri, i 16 – glasovi publike).
Glazbu i aranžman pobjedničke pjesme potpisuje Branimir Mihaljević, a autorice teksta su Pamela Ramljak i Neda Parmać, članice benda. Djevojkama će ovo biti drugi nastup na Eurosongu, nakon što su 2005. godine, u izmijenjenom sastavu, nastupile kao predstavnice Bosne i Hercegovine.
Uz osam najboljih skladbi iz polufinalne večeri, jučer su u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner nastupili izvođači koji su se direktno plasirali u finale. A oni su: Swing Mamas, Sabrina Hebiri, VIVA, Marta Kuliš, Tihomir Kožina. Carla Belovari, Klapa Iskon, AliBi, Đani Stipaničev, Doris Teur, Valungari, Franka Batelić, Žiga i Druge, Giuliano, Franko Krajcar i Indivia te Feminnem.
Finalna večer ”punoljetne” Dore započela je izvedbom Igora Cukrova i Andreje Šušnjare koji su otpjevali pjesmu “Lijepa Tena”, s kojom su nas prošle godine predstavljali u Moskvi. Dok je u show programu nastupio Tony Cetinski sa svojim bendom.
Hrvatska će pjesma u glavnom gradu Norveške put u finale tražiti druge polufinalne večeri, 27. svibnja, a veliki finale na rasporedu je 29. svibnja.
Nikola Cvjetović

error: Content is protected !!