Pusni gradonačelnik Robert Mavar Robo proglašen Kastavcem mjeseca siječnja @ Kastav

robert_mavar_robo_2016_kastavac_mjeseca

Nagrada Kastavac mjeseca ustanovljena je u prosincu 2015. godine kao priznanje osobama s kastavskog područja koje su se posebno istaknule svojim zaslugama i radom za zajednicu.

Kastav – Kastavac mjeseca siječnja je Robert Mavar – Robo, ovogodišnji Pusni gradonačelnik i inicijator brojnih aktivnosti Pusneh judi od Jurčić.

– Pusni gradonačelnik ovogodišnjeg najkraćeg mogućeg Pusta je osoba koju nije teško istaknuti. Organizator je i inicijator brojnih aktivnosti Pusnog odbora Jurčići. Njegove duhovite pusne napovedi i sjajni javni nastupi na domaćoj čakavice malo su remek djelo.Tako je bilo i ove godine. Zasluženo, naša akcija Kastavac mjeseca u 2016. godini – kreće upravo sa njim, kazali su iz Grada Kastva.

Nagrada Kastavac mjeseca ustanovljena je u prosincu 2015. godine kao priznanje osobama s kastavskog područja koje su se posebno istaknule svojim zaslugama i radom za zajednicu. Na nedavnom zajedničkom druženju, dvanaest dobitnika nagrade Kastavac mjeseca tijekom prošle godine, među sobom je odabralo i Kastavca godine – prvi je tu titulu ponio Andy Cech.

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net