Pusni tanci u Hangaru počinju iduće subote @ Matulji

Arhiva...

Arhiva…

Cijena ulaznice je 10 kuna, a sve će ulaznice ući u tombolu od koje će se svake subote dijeliti po dvije nagrade.

Matulji – Pusni tanci i ove će se godine održati u matuljskom Hangaru, gdje će posjetitelje svake subote od 20 sati do 4 sata ujutro zabavljati grupa Fiesta i DJ Ildo.

– Počinjemo 18. siječnja, i vjerujemo da će svi biti zadovoljni da se dobre stare užance vraćaju u Dom Hangar. S obzirom na cjelokupnu financijsku situaciju, krizu i činjenicu da su ljudi u depresiji – prvenstveno financijski – odlučili smo se umjesto velikih imena dovesti izvrstan lokalni bend koji će napraviti vrhunski štimung i dobru atmosferu, tako da posjetitelje čeka najpusneja atmosfera, vesela ekipa na šankeh i pravi pusni raspašoj po domaću, kazala je Patricija Radetić uime organizatora, maškarane skupine ”Zijat, sost, tancat i pit”.

Cijena ulaznice je 10 kuna, a sve će ulaznice ući u tombolu od koje će se svake subote dijeliti po dvije nagrade.

– Zahvaljujući sponzorima pripremili smo doista bogate nagrade. Tako nam je Paragvaj tours omogućio putovanje brodom za dvije osobe, Thalassotherapija Opatija wellness paket za dvije osobe, klesarija Orban važ od kamika, Matulji Tours putovanje u Gardaland za dvije osobe, slastičarna Beto vjenčanu tortu za 100 osoba, restoran Kinkela popust od 5 posto na svadbeni meni, a bravarski obrt Vlah i Brajan Jušići stalke i ovale za pršut i sir, kazala je Jelena Lučin, istaknuvši da će se osim tombole, nagrađivati i najbrojnija grupa, najbolja grupa, te najbolji par i pojedinac.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!