Pust 2015. – Karnevalske zabave za velike i malene u hotelu Bristol @ Opatija

Arhiva

Arhiva

S obzirom na prošlogodišnji uspjeh maškaraneh tanci u Bristol Hotelu Opatija, subotnja karnevalska groznica nastavlja se i ove godine, dok su nedjelje rezervirane za mališane.

Opatija – Maškarani i veseli karnevalski vikendi u Bristol Hotelu Opatija počinju ove subote 24. siječnja, sa zabavom za velike uz grupu Bonaca, dok će se nedjeljom u prijepodnevnim satima na istom mjestu zabavljati malene maškare, i tako sve do kraja karnevala.

S obzirom na prošlogodišnji uspjeh maškaraneh tanci u Bristol Hotelu Opatija, subotnja karnevalska groznica nastavlja se i ove godine. Grupa Bonaca predvođena pusnim gradonačelnikom Duškom Jeličićem Duletom u kavani Palme spremno dočekuje sve željne maskiranja i odlične zabave, i to svake subote od 24. siječnja do 14. veljače. Početak tanci je u 20:30 sati, a najoriginalnije maske očekuju nagrade.

Neće samo veliki uživati u karnevalskim događanjima u Bristol Hotelu Opatija. Nedjeljom od 11:00 sati, u okviru već dobro poznatih Opatijskih dječjih nedjelja ovaj će hotel biti će odredište i malim maškarama. Za njih je pripremljen sljedeći program: 25. siječnja na rasporedu je dječja reduta u organizaciji DND Opatija, 02. veljače u pripremi je interaktivna igraonica pod nazivom ‘Klaunovska posla’, a 06. veljače ‘Karnevalska šminkaonica i gusarski party’. Stavite masku i dođite na ludi karnevalski provod u Bristol Hotelu Opatija. Ulaz na sva događanja je besplatan.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net