PUST 2016. – FOTO: Sara Saršon nova kraljica 17. Halubajskog karnevala @ Viškovo

izbor_kraljice_17_halubajskog_karnevala_antonja_2016_viskovo_1

Izbor krajice karnevala bio je nastavak cjelodnevnog programa pripremljenog za Antonju. Veliku fotogaleriju izbora pogledajte na ovom linku

Viškovo – Sara Saršon nova je kraljica 17. Halubajskog karnevala, odlučio je tako žiri na nedavno održanom izboru u prepunom Domu hrvatskih branitelja. Puno zabave i smijeha te odlična atmosfera za koju je bila zaslužna grupa ”Flash“ dodatno je začinila ovaj zanimljivi izbor.

izbor_kraljice_17_halubajskog_karnevala_antonja_2016_viskovo_3

Izbor krajice karnevala bio je nastavak cjelodnevnog programa pripremljenog za Antonju. Ove godine nije bilo standardne primopredaje ”općinskog ključa“ obzirom da načelnica Sanja Udović nikako nije htjela prepustiti vladavinu maškarama pa su je morali oteti! Nakon što je ključ na kraju ipak dobila Pusna meštrica Maja i maškare, načelnica je puštena bez ikakvih vidljivih ozljeda! Prije samog vješanja Pusta nazvanog „Cestar Žičko“ u prigodnom programu nastupila je Limena glazba Marinići. Posebni gosti ove godine su bili Akademski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu Concordia discors i MVA Prvi komin Snježanin. Oni su pripremili iznenađenje za sve prisutne te je komorna skupina od osam pjevača pod nazivom Cajklapa, obradama popularnih pjesama zabavila sve posjetitelje. Također svi pusni judi mogli su se počastiti kolačima koje su pripremile žene iz udruge ”Kunpanija z Halubja“ te vinom i sokovima.

Veliku fotogaleriju izbora pogledajte na ovom linku

izbor_kraljice_17_halubajskog_karnevala_antonja_2016_viskovo

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak