Radio 051 – Prvi Kvarnerski Internet radio započeo emitiranje

radio_051_zeljko_edvin (1)

Više o samom Radiju 051 potražite na ovom linku

Kastav – Prije nekoliko tjedana sa emitiranjem programa započeo je Prvi kvarnerski internet radio-Radio 051. Naime, tvrtka Distorzija d.o.o. je prije nešto više od mjesec dana, od strane Agencije za elektroničke medije dobila dopuštenje, prema Zakonu o elektroničkim medijima, za satelitske, internetske, kabelske i druge dopuštene oblike prijenosa audiovizualnog programa u trajanju od 10 godina.

radio_051_zeljko_edvin

– Program Radija 051 bavit će se informativnim i zabavnim programom koji je uglavnom namijenjen lokalnom stanovništvu s područja Primorsko-goranske županije te glazbeno orijentiranim na pop rock glazbene hitove većinom 20. stoljeća. Svjesni smo činjenice sve većeg korištenja internetskog i kabelskih sustava u prijenosu multimedijalnih sadržaja, te vjerujemo kako će naši slušatelji prepoznati Radio 051 kao jedan od novih medija na našem području koji će ih informirati i razveseljavati u godinama koje dolaze – rekao je direktor radija 051 Edvin Rožić, te dodao- Iz programa trenutno možemo izdvojiti emisiju “Dobar Loš Zao” koja se emitira od ponedjeljka do petka u 12 sati i bavi se aktualnostima komentirajući ih iz drugačije perspektive, poručili su s Radia 051.

Radio 051 trenutno možete slušati putem weba, facebooka i mobilnih aplikacija. Više o samom Radiju 051 potražite na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net