Radio Labin danas slavi 18. rođendan

radio_labin

Radio Labin je s eksperimentalnim programom započeo 26. veljače 1996. godine, a mjesec dana kasnije i službeno je započelo emitiranje programa, a danas se program emitira 24 sata.

Labin – Radio Labin u srijedu, 26. ožujka, slavi 18. rođendan. Za proslavu punoljetnosti ekipa s radija pripremila je svečarski rođendanski program uz obilje dobre glazbe, nagrada i podsjećanja na godine koje su iza njih.

Svečarski program emitirat ćemo od 6.30 do 13 sati i za to vrijeme ugostiti osobe koje su prije 18 godina počele stvarati priču o Radio Labinu. Dio programa od 9 do 11 sati emitirat ćemo iz vanjskog studija s labinske tržnice, pa vas pozivamo da nas u to vrijeme posjetite, kako bi i vi bili dio našeg rođendanskog slavlja. Radio Labin je s eksperimentalnim programom započeo 26. veljače 1996. godine, a mjesec dana kasnije i službeno je započelo emitiranje programa, a danas se program emitira 24 sata, poručili su s radija.

Na svoja četiri odašiljača signalom pokriva gotovo cijelu istočnu polovinu Istre, od Opatije do Pule, te dio Primorsko-goranske županije uključujući Rijeku i okolicu te otok Cres. Već 16 godina neprekidno emitira 24 sata dnevno kao najjači i najpraćeniji medij na širem području Labina i Labinštine. Osim klasičnog FM signala Radio Labin možete slušati preko internetskog streama, ali i čitati na portalu, te na 758. kanalu MAX TV-a. Radio Labin možete i pratiti putem Facebooka, Twittera, Youtube-a, Soundclouda i Mixclouda.

Za cijelo područje istočne Istre, od Opatije do Marčane, od Žminja do Gračišća Radio Labin više je od komercijalnog elektroničkog medija – to je relevantna točka u kreiranju javnog mnijenja, prvi kanal za informacije i zabavu te nezaobilazan dio svakodnevnice žitelja Labinštine, kao i nezaobilazan i vjerojatno najvažniji put kojim gospodarstvenici komuniciraju svoju ponudu, a institucije, društva i udruge svoje aktivnosti, događanja i najave.

Već nekoliko godina jedan od najboljih lokalnih radija u Hrvatskoj, prema stručnim priznanjima, odupiremo se krizi stalnim radom na unapređenju kvalitete programa, glazbe, produkcije i ponude marketinga. Ekipirani kao spoj mladenačke kreativne energije, tehničko-produkcijskog znanja i zavidnog novinarskog iskustva, usmjeravamo se ka željama slušatelja i potrebama naših poslovnih partnera.

– Tehnički smo opremljeni visokokvalitetnom režijom, zasebnim tonskim i produkcijskim studijem, te terenskom opremom za live prijenose u visokoj kvaliteti zvuka kao i za vrhunsko tonsko snimanje – čime smo spremni pružiti vrhunsku uslugu u bilježenju ili prijenosu bilo kakve vrste događanja. Glazbena lepeza najvećih domaćih i stranih hitova zabavne, pop i rock glazbe pomno se kreira svakodnevno, a zasebna produkcija radijskih spotova uz kreativan mladi copywriterski tim jamči klijentima oglase na zvučnoj i kvalitativnoj razini nacionalnih medija, napomenuli su slavljenici.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!