Radio Labin danas slavi 20. rođendan

radio_labin_20_godina (1)

Radio Labin je s eksperimentalnim programom započeo 26. veljače 1996. godine, a mjesec dana kasnije i službeno je započelo emitiranje programa, dok danas program emitiramo 24 sata, poručili su slavljenici.

Labin – Radio Labin danas slavi 20. rođendan, koji će obilježiti prigodnim programom koji će se emitirati od 8 do 13 sati.

– Dio programa od 10 do 13 sati emitirat ćemo iz vanjskog studija smještenog u centru grada na Zelenicama, gdje će nam se pridružiti i mnogobrojni gosti koji su na bilo koji način obilježili naših 20 godina. Pozivamo vam da nas u to vrijeme posjetiti, kako bi i vi bili dio našeg rođendanskog slavlja. Radio Labin je s eksperimentalnim programom započeo 26. veljače 1996. godine, a mjesec dana kasnije i službeno je započelo emitiranje programa, dok danas program emitiramo 24 sata, poručili su slavljenici.

radio_labin_20_godina (2)

Na svoja četiri odašiljača signalom pokriva gotovo cijelu istočnu polovinu Istre, od Opatije do Pule, te dio Primorsko-goranske županije uključujući Rijeku i okolicu te otok Cres. Već 18 godina neprekidno emitira 24 sata dnevno kao najjači i najpraćeniji medij na širem području Labina i Labinštine. Osim klasičnog FM signala Radio Labin možete slušati preko internetskog streama, ali i čitati na adresi www.radiolabin.hr, te na 758. kanalu MAX TV-a. Radio Labin možete i pratiti putem Facebooka, Twittera, Youtube-a, Soundclouda i Mixclouda. Za cijelo područje istočne Istre, od Opatije do Marčane, od Žminja do Gračišća Radio Labin više je od komercijalnog elektroničkog medija – to je relevantna točka u kreiranju javnog mnijenja, prvi kanal za informacije i zabavu te nezaobilazan dio svakodnevnice žitelja Labinštine, kao i nezaobilazan i vjerojatno najvažniji put kojim gospodarstvenici komuniciraju svoju ponudu, a institucije, društva i udruge svoje aktivnosti, događanja i najave.

– Već nekoliko godina jedan od najboljih lokalnih radija u Hrvatskoj, prema stručnim priznanjima, odupiremo se krizi stalnim radom na unapređenju kvalitete programa, glazbe, produkcije i ponude marketinga. Ekipirani kao spoj mladenačke kreativne energije, tehničko-produkcijskog znanja i zavidnog novinarskog iskustva, usmjeravamo se ka željama naših slušatelja i potrebama naših poslovnih partnera. Tehnički smo opremljeni visokokvalitetnom režijom, zasebnim tonskim i produkcijskim studijem, te terenskom opremom za live prijenose u visokoj kvaliteti zvuka kao i za vrhunsko tonsko snimanje – čime smo spremni pružiti vrhunsku uslugu u bilježenju ili prijenosu bilo kakve vrste događanja. Glazbena lepeza najvećih domaćih i stranih hitova zabavne, pop i rock glazbe pomno se kreira svakodnevno, a zasebna produkcija radijskih spotova uz kreativan mladi copywriterski tim jamči klijentima oglase na zvučnoj i kvalitativnoj razini nacionalnih medija, dodali su s Radio Labina.
Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net