Radio Rijeka otvorila dopisništvo

radio_rijeka...”Ovdje Radio Rijeka” – davne 1945. godine, iz Štangerove ulice br. 9 u Voloskom, izgovorile su spikerice Barbarina Ožegović na hrvatskom i Ida Modica Milković, na talijanskom jeziku…
Opatija – Radio Rijeka ponovo je prisutna na Liburniji – jučer je u prostorijama Vile Antionio svečano otvoreno novouređeno opatijsko dopisništvo najdugovječnijeg riječkog radio-servisa.
– Ne treba zaboraviti kako je prva emisija Radija Rijeke koji je s radom započeo još prije 65 godina emitirana upravo s ovog područja, iz Štangerove 18 u Voloskom. Danas je naš radio jedan od najslušanijih u Hrvatskoj, te prema posljednjim podacima bilježi slušanost od oko 33 posto, pojasnio je voditelj riječke ispostave HR-a Vladimir Rončević.
Opatijsko je dopisništvo Radio Rijeke više puta bilo otvarano i zatvarano, a ovog se puta vodstvo stanice odlučilo za mlađe kadrove, pa će Opatijcima novosti iz svog grada u eteru Radio Rijeke donedavna novinarka Novog lista Marijana Zorić, kojoj je na otvorenju sreću u radu zaželio i gradonačelnik Ivo Dujmić, uručivši joj pritom i cvijeće.

Liburnija.net: Marijana Zorić na svom radnom mjestu!

Liburnija.net: Marijana Zorić na svom radnom mjestu!


Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: David Kurti

error: Content is protected !!