Radionica ‘Kako reći NE i zauzeti se za sebe’ @ Matulji

kako_reci_ne_radionica

– Tijekom radionice svi sudionici će kroz iskustvene vježbe isprobati različite komunikacijske tehnike. Radionica je besplatna i namijenjena svim zainteresiranim građanima, stoji u pozivu za radionicu.

Matulji – Udruga Malenica će u sklopu manifestacije ”Rijeka psihologije“ koja se održava tijekom 7. Tjedna psihologije održati radionicu pod nazivom ”Kako reći NE i zauzeti se za sebe“. Termin održavanja radionice zakazan je za četvrtak, 20. veljače s početkom u 19 sati, u vijećnici Općine Matulji.

– Ponekad zbog straha da ćemo povrijediti druge ljude, narušiti dobar odnos, da će nas drugi odbaciti ili straha od posljedica pristajemo i na potpuno neopravdane i pretjerane zahtjeve drugih ljudi. U različitim životnim okolnostima npr. u partnerskom odnosu, u roditeljstvu, na poslu važno je znati kako reći ”ne“ i zauzeti se za sebe. U radionici možete prepoznati razloge koji vas sprječavaju da se zauzmete za sebe, naučiti kako reći ”ne“ na način koji nije agresivan, ne vrijeđa drugu osobu već poštuje odnos ravnopravnog dostojanstva, te poboljšati svoje komunikacijske vještine. Tijekom radionice svi sudionici će kroz iskustvene vježbe isprobati različite komunikacijske tehnike. Radionica je besplatna i namijenjena svim zainteresiranim građanima, stoji u pozivu za radionicu.

I. Mellor / PodUčkun.net