Radionica ‘Predstavljanje procesa izrade Lokalne razvojne strategije u Ribarstvu (LRSR)” ovog četvrtka @ Mošćenička Draga

...ilustracija...

…ilustracija…

Ovo je jedinstvena mogućnost da ribari, operateri u turizmu, predstavnici lokalnih samouprava i civilnog sektora (s područja Cresa, Malog Lošinja, Lovrana, Mošćeničke Drage i Opatije) iznesu svoje probleme u ribarstvenom području i pomognu nam s predviđanjem rješenja koje će se pretočiti u mjere koje će biti financirane preko Lokalne razvojne strategije u ribarstvu., poručili su organizatori.

Mošćenička Draga – Radionica na temu “Predstavljanje procesa izrade Lokalne razvojne strategije u ribarstvu (LRSR)” koju će predstaviti voditeljica LAGUR-a Anđela Cvjetković i stručna suradnica Eliana Zec Solina i raspravu “o potencijalima, resursnoj osnovi, izazovima i mogućnostima razvoja sektora ribarstva i akvakulture na LAGUR području za potrebe izrade SWOTanalize” koja će biti korištena u Lokalnoj razvojnoj strategiji u ribarstvu bit će održana ovog četvrtka, 9. ožujka, s početkom u 14:30 sati, u prostorijama Zgrade javne namjene (Barba Rike 5A).

Ovo je jedinstvena mogućnost da ribari, operateri u turizmu, predstavnici lokalnih samouprava i civilnog sektora (s područja Cresa, Malog Lošinja, Lovrana, Mošćeničke Drage i Opatije) iznesu svoje probleme u ribarstvenom području i pomognu nam s predviđanjem rješenja koje će se pretočiti u mjere koje će biti financirane preko Lokalne razvojne strategije u ribarstvu. Za naše podruje je predviđeno 20 milijuna kuna sredstva za decentraliziranu provedbu mjera i potreba. Nadamo se Vašoj aktivnoj participaciji o našem zajedničkom životnom prostoru, istaknuli su organizatori uz napomenu da se za dodatne informacije obratite na mail: flag.velavrata@gmail.com ili na 0994742494.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!