Radionice za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije

kastav_noc_opce_t (2)

Upravni odjel za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima PGŽ u svojstvu regionalnog koordinatora organizira edukacije pod nazivom ”Vještine upravljanja projektom“ te ”Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz EU fondova“. Radionice će se održati 05. i 06. studenog u Gradskoj vijećnici Grada Kastva.

Kastav – U okviru Potprograma ”Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“, Upravni odjel za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima PGŽ u svojstvu regionalnog koordinatora organizira edukacije pod nazivom ”Vještine upravljanja projektom“ te ”Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz EU fondova“. Radionice će se održati 05. i 06. studenog u Gradskoj vijećnici Grada Kastva.

Cilj edukacije ”Vještine upravljanja projektom“ je osposobiti polaznike za samostalnu pripremu projekata sufinanciranih EU fondovima s posebnim naglaskom na upravljanje projektnim ciklusom, vremensko planiranje, upravljanje ljudskim resursima, upravljanje nepravilnostima i rizicima.

Cilj edukacije ”Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz EU fondova“ je poznati polaznike s razvojem sustava financijskog upravljanja i kontrole u cilju poboljšanja financijskog upravljanja i odlučivanja radi ostvarenja ciljeva korisnika proračuna te obavljanja poslova na pravilan, etičan, ekonomičan, učinkovit i djelotvoran način.

Program radionica pogledajte na ovom linku

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!