ODGOĐENO – Radna akcija u kanjonu potoka Banina u organizaciji PD Opatija @ Učka

Potok Banina

Potok Banina

Kako javljaju iz PD Opatija, radna akcija zbog lošeg vremena i sigurnosnih razloga do daljnjega odgađa.

Učka – Članovi Planinarskog društva Opatija organizirat će radnu akciju ove subote, 15. veljače, a okupljanje na koje su pozvani i svi zainteresirani prijatelji društva zakazano je za 8 sati na parkiralištu kraj tunela Učka.
Kako javljaju iz PD Opatija, dio alata osiguran je, no pozivaju se članovi i da sa sobom ponesu alatke kao što su krampovi, motike, sjekire, macole, motorne pile i baterijske bušilice sa svrdlima za kamen.

Arhiva: Slap Banina

Arhiva: Slap Banina

– Udarna akcija bit će u kanjonu potoka Banine, dok će u slučaju dobrog odaziva biti organizirani dodatni timovi za postavljanje žigova na pojedinim kontrolnim točkama Opatijske planinarske obilaznice. Zbog veličine i važnosti radne akcije voljeli bismo imati što veći odaziv, a pogotovo zato što su nam potporu dale i neke institucije (npr. Grad Opatija, PP Učka, opatijski lovci itd.) kako bi akcija bila što uspješnija, kazao je koordinator akcije i tajnik PD Opatija Igor Eterović, koji je pozvao sve zainteresirane da mu se jave putem maila igor.eterovic@gmail.com ili na broj telefona: 091 782 77 33 do srijede, 12. veljače.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!