Radnicima isplaćene plaće @ Opatija

Jednodnevni ‘pritisak’ radnika putem medija ‘urodio je plodom’, a tekući računi su prešli u plus.

Opatija – Na opće zadovoljstvo svih radnika te njihovih obitelji jučer su im uplaćene plaće, tako da se planirani radovi nastavljaju dalje.

Jednodnevni ‘pritisak’ radnika putem blokade gradilišta uz pomoć medija ‘urodio je plodom’, a tekući računi su prešli u plus. Prema riječima direktora tvrtke Opatija 21 Mladena Sinožića, koja je investitor sportske dvorane, mogli smo saznati da tvrtka nije imala nikakva saznanja o problemima koje su jučer iznijeli radnici kooperantske tvrtke.

– Temeljem potpisanog ugovora o gradnji sportske dvorane između Opatije 21 i Strabaga, Opatija 21 svoje financijske obveze uredno ispunjava tijekom cijelog razdoblja izgradnje, što se može vrlo jednostavno i transparentno dokumentirati. Ugovorni odnos između Strabaga i Conditora, je zasebni ugovorni odnos uobičajen u građevinarstvu, kad je izvođač i podizvođač u pitanju i neovisan je od investitora pa na njihove eventualne nesporazume ne možemo utjecati iako nam nije svejedno što se na gradilištu događa, kazao nam je Sinožić.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!