Radnik Opatija bogatiji za još jednu butigu

radnik_logoIčići – Danas je u Ičićima, na adresi Poljanska cesta 1, svečano otvorena još jedna – deseta butiga u Radnikovoj maloprodajnoj mreži. Butiga će stanovnicima Ičića biti otvorena svakodnevno od 6 i 30 do 19 sati, dok će nedjeljom biti otvorena od 7 do 12 sati.
– Drago nam je da smo u ova recesijska vremena otvorili još jednu butigu. Ono na što smo posebno ponosni, je iznimno uslužno osoblje i proizvodi koje sami proizvodimo. U dogovoru s lokalnim gospodarskim subjektima napravili smo ”poseban program”, tj. unaprijed po dogovoru će ih svi artikli koje svakodnevno kupuju čekati već pripremljeni. A, evo i male ekskluzive, uskoro ćemo se proširiti i otvoriti butigu u Poljanama, što će uvelike olakšati život stanovnicima gornjih krajeva. Ovom prilikom želim istaknuti odličnu suradnju Radnika d.d. s gradovima i općinama u našem prstenu koji su prepoznali naš trud da budemo prisutni i u zaleđu, rekao nam je Erio Zahirović, direktor Radnika d.d.
radnik5
Osim otvaranja butigu u Poljanama, preuređujemo i butigu u Opatiji (pored Foto Luigia). Trenutno smo u fazi renoviranja, a butiga će postati delikatesna samoposluga. – dodao je Erio Zahirović.
radnik2
radnik1
radnik4
radnik3
Nikola Cvjetović

error: Content is protected !!