Rally maškaranih oktanaca u završnim pripremama – Otvorenje izložbe fotografija večeras u riječkom Caffe baru Iskra

…ilustracija…

Uz prisustvo brojnih sudionika rallya, poklonika, te partnera Autokluba RI autosport, izložba će se svečano otvoriti u ponedjeljak, 15.siječnja u 19:30 sati, a uz povijest rallya kroz 50-tak fotografija najavit će se i ovogodišnje deveto izdanje rallya Halubje-Liburnija.

Arhiva

Rijeka – Autoklub RI autosport, devetu godinu za redom, organizira dojmljivu i specifičnu međunarodnu karnevalsko-turističko-sportsku manifestaciju jedinstvena imena „9. Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija 2018.“ u subotu, 20. siječnja.

Posljednji su dani prijava koje su otvorene do 16. siječnja. Upravo će zato organizatori 15. i 16. siječnja od 16 do 18 sati dežurati u prostorima jednog od partnera u organizaciji Autocentra Marinići u Viškovu kada svi potencijalni sudionici mogu doći, popuniti prijavne listove uz prethodno kopirane originale važećih dokumenata – vozačke i prometne dozvole.

…ilustracija…

Uz domaće sudionike, već tradicionalno dolazak su najavili i gosti iz Italije i Slovenije.

Vrijedni entuzijasti Autokluba RI autosport priredili su ove godine i jednu novost. Od 12. siječnja u riječkom Caffe baru Iskra, pored hotela Bonavia, postavljena je izložba fotografija osam do sada održanih rallya, uz koje su izloženi plakati i rally tablice. Uz prisustvo brojnih sudionika rallya, poklonika, te partnera Autokluba RI autosport, izložba će se svečano otvoriti u ponedjeljak, 15.siječnja u 19:30 sati, a uz povijest rallya kroz 50-tak fotografija najavit će se i ovogodišnje deveto izdanje rallya Halubje-Liburnija.

Ujedno se kroz prigodne panoe najavljuje i slijedeća 4. međunarodna izložba sportskih automobila, kartinga, motocikala, povijesnih vozila i pratećih sadržaja „RI oktan sport fest BK-nova 2018.“ koja će se održati u ožujku. Izložbu u Caffe baru Iskra moguće je razgledati svakodnevno do 25. siječnja.

Miroslav Krpan / PodUčkun.net

error: Content is protected !!