Raspisan natječaj za proračun DGV-a za 2012.

Liburnija.net: Mali vijećnici VIII. saziva Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije


Vijećnici DGV-a će na svojoj sjednici odlučivati o tome kako će utrošiti sredstva namijenjena samo njima. Na Natječaj se mogu javiti učenici, roditelji, nastavnici i svi koji misle da imaju dobru ideju o tome što još našim učenicima i djeci treba.
Opatija – Dječje gradsko vijeće Grada Opatije raspisalo je Natječaj za Proračun DGV-a. Grad Opatija je osigurao 12.000 kuna, za projekt koji odaberu vijećnici ovoga saziva. Rok za prijavu prijedloga je 04. svibnja 2012., a prijave mogu podnijeti učenici, nastavnici, roditelji i drugi koji su u svom radu ili u svakodnevnom životu uvidjeli potrebe djece, koje možda nismo do sada zadovoljili.
Dječje gradsko vijeće 16. travnja 2012. raspisalo je Natječaj za Proračun Dječjeg gradskog vijeća, VIII saziv. Vijećnici DGV-a će na svojoj sjednici odlučivati o tome kako će utrošiti sredstva namijenjena samo njima. Na Natječaj se mogu javiti učenici, roditelji, nastavnici i svi koji misle da imaju dobru ideju o tome što još našim učenicima i djeci treba. Iznos Proračuna DGV-a je 12.000 kuna. Cjelovit tekst natječaja i obrazac za prijavu se može pronaći na ovoj web-stranici ili se može podići u pisarnici Grada Opatije, a rok za prijavu je 04. svibnja 2012.
Obrasce za prijavu projekta možete preuzeti na ovom linku
Kristina Tubić / Liburnija.net

error: Content is protected !!