Rasplesani Kastav – druženje uz ples i glazbu @ Kastav

Od 21 sat zabava će se nastaviti koncertom na kojem će nastupiti Neno Belan i Fiumens, Davor Radolfi, Claudia Beni, Je-Beni Trio, Yammas i Šajetons, a potpuni program manifestacije možete pronaći ovdje.

Kastav – Razne vrste plesnih disciplina – od batuke i capoeire do potresujke i zumbe – plesat će se u subotu, 20. travnja, kada se održava manifestacija ”Rasplesani Kastav” koja zbližava generacije i širi dobre vibracije.

U jednom danu, ovo će događanje kroz šarolike radionice posjetiteljima približiti različite plesove, koje će biti demonstrirane na glavnoj pozornici kroz show program, a manifestacija će završiti nastupom estradnih zabavljača.

MC događaja je Dražen Turina Šajeta, a program počinje od 13 sati plesnim radionicama na raznim punktovima u Kastvu. Od 17.30 do 20 sati održat će se prezentacija plesova na glavnom stage-u, nakon čega će na scenu stupiti ”party combination” koju će činiti DJ Zoki, duo harmonike Dominik i Daniel, te Manuel Lupen na perkusijama.

Od 21 sat zabava će se nastaviti koncertom na kojem će nastupiti Neno Belan i Fiumens, Davor Radolfi, Claudia Beni, Je-Beni Trio, Yammas i The Shaiones, a potpuni program manifestacije možete pronaći ovdje.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!