Rasprodane ulaznice za predstavu „Šta me snađe“ u opatijskom Gervaisu

Dobar glas o ovom kazališnom hitu proširio se munjevitom brzinom pa su ulaznice za opatijsku izvedbu rasprodane čak dvadesetak dana prije održavanja!

Opatija – Dugo najavljivana humoristična monodrama „Šta me snađe“ s omiljenom televizijskom glumicom Anđelkom Prpić, poznatoj iz serije „Andrija i Anđelka“ održat će se u srijedu 21. studenog u opatijskom Centru Gervais.

Predstava je ispraćena ovacijama u desecima gradova u kojima je dosad izvođena, a ne sumnjamo da će ju publika u Opatiji primiti s jednakim simpatijama. Dobar glas o ovom kazališnom hitu proširio se munjevitom brzinom pa su ulaznice za opatijsku izvedbu rasprodane čak dvadesetak dana prije održavanja!

Osim ove, do kraja mjeseca u Gervaisu nas očekuju još dvije kazališne predstave: Hitchcockov detektivski triler „39 stepenica“ koju povodom Noći kazališta, u subotu 17. studenog izvodi Zagrebačko gradsko kazalište Komedija te predstava „Balkanski seks i grad: Čipka i čokolada“ beogradske produkcije, u srijedu, 28. studenog. Od glazbeno-scenskih nastupa u Gervaisu možete pogledati i poslušati koncert 14. Jazz Ex Tempore festivala 14.11., Ansambl LADO 20.11., klapu Mirakul 23.11. i Folklorni ansambl ZORA 30.11.

Detaljnije informacije o programima nalaze se na web stranici www.festivalopatija.hr

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net