RAZGOVOR Mladen Kranjčec ususret 12. Opatija fight nightu: ‘Tradiciju ne želimo prekinuti’

Ovogodišnje izdanje Opatija Fight Nighta održat će se 21. studenog s početkom u 19 sati, ali ovog puta mečevi se neće održati kao inače pred prepunim gledalištem, a moći će se popratiti putem online prijenosa.

Opatija – Pred nama je 12. izdanje Opatija fight nighta, tradicionalne i uspješne sportske manifestacije koja je tijekom dosadašnjih izdanja ugostila vrhunska borilačka imena. Tim povodom porazgovarali smo sa spiritus movensom Opatija fight cluba – Mladenom Kranjčecom.

Ovogodišnje izdanje Opatija Fight Nighta održat će se 21. studenog s početkom u 19 sati, ali ovog puta mečevi se neće održati kao inače pred prepunim gledalištem, već će u praznoj dvorani.

Organizatori iz OFC-a unatoč zabrani gledatelja nisu htjeli prekid tradicije održavanja borilačkih priredbi u Opatiji duge sad već punih 12 godina, pa je osiguran besplatni online prijenos koji će biti moguće pratiti na platformama regionalne mreže Novinet.hr koja uključuje regionalne portale Torpedo.media, PodUčkun.net, Tunera.info, Bodulija.net, Lanterna.news.

O čemu smo sve pričali i što je Mladen podijelio s nama provjerite u priloženom video isječku…

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net