Razigrali smo se za kraj – Za oproštaj od Prekrasnog ljeta nagrađujemo čak sedam fotografija!

Ostaje nam proglasiti još dobitnika glavne nagrade, jer sve fotke ulaze u igru za glavnu nagradu – vikend za osam osoba u Kući za odmor Stara hiša u Skradu, a detalje o cijeloj akciji potražite na ovom linku, a to ćemo napraviti u nedjelju, posljednjeg dana našeg Prekrasnog ljeta!

Ema Sušanj i prijateljice

Rijeka, Opatija, Crikevnica – Lito umire, kaže Neno Belan, pa se onda i naše Prekrasno ljeto bliži samom kraju. A kako bismo se čim ljepše oprostili od svih vas koji ste nam se priključili u promociji obiteljskog i prijateljskog druženja tijekom ljetnih mjeseci te svoje fotografije upotpunili hashtagovima #prekrasnoljeto #glaszaljeva i #zajedničkitrenuci, za posljednji tjedan pripremili smo brdo nagrada!

Jadranka Andrić

Tri smo već najavili. Tako smo rekli da će jednu od fotografija nagraditi Why Knot Decor, kreativna riječka ekipa posvećena izradi unikatnih proizvoda od pamuka. Atraktivna ručno rađena torba pomoći će vam da zablistate u svakoj prigodi – od odlaska na plažu do šetnje gradom, a osvojila ju je Jadranka Andrić!

Riječi caffe bar Đir za jednog je dobitnika (u ovom slučaju dobitnicu) i ekipu pripremio „rundu osvježenja“ – lemmon mint koktele! Na pravo ljetno osvježenje svoje će prijateljice povesti Ema Sušanj! Na istom mjestu svoju će sestru moći počastiti Danijela Frlan, kojoj će vedra ekipa Đira spraviti dvije Baileys kave!

Lora Marotti Novinc

Skinfinity, prvi hrvatski brend premium kozmetike, poklanja Hydra Splash za tijelo. Hydra Ca-Mg splash za tijelo namijenjen je svakodnevnoj njezi tijela, naročito osoba sklonima pojavi suhe i osjetljive kože. Sadrži, za kožu iznimno važne minerale kalcij, magnezij, kalij i natrij, zatim fitoskvalan, tekući karite maslac te oligofurcelaran iz crvene alge Furcellarie lumbricalis, koji sinergijskom snagom potiču sintezu kolagena i hijaluronske kiseline te spriječavaju dehidrataciju kože čineći je iznimno mekom i svilenkastom na dodir. Ovaj luksuzni proizvod osvojila je Lora Marotti Novinc!

Renata Grgurić

Od istog brenda imamo i kremu za Skinfinity kremu za ruke koju je zaslužila Renata Grgurić, dok je Ana Marmilić osvojila konzumaciju za 2 osobe u Bistrou Kamp Luje Kostrena.

Naklada Val, agilni riječki izdavač čija je knjižara jedinstvena po mnogo čemu (između ostalog i po tome što se nalazi na 2. katu zgrade, na adresi Ivana Zajca 20) nakon što je nedavno darovala jedan primjerak hit-knjige o klimi Rijeke i Kvarnera, ovog će tjenda Maju Jančić razveseliti knjigom Jadranski mitovi i legende s pričama Dragana Ogurlića i prekrasnim ilustracijama Voje Radoičića.

Konačno, Očna optika Damir, riječki brend poznat po kvaliteti i posebnom odnosu prema kupcima, Mirjam Veljesovski dat će 50 posto popusta na sunčane naočale po izboru.

Ostaje nam proglasiti još dobitnika glavne nagrade, jer sve fotke ulaze u igru za glavnu nagradu – vikend za osam osoba u Kući za odmor Stara hiša u Skradu, a detalje o cijeloj akciji potražite na ovom linku, a to ćemo napraviti u nedjelju, posljednjeg dana našeg Prekrasnog ljeta!

error: Content is protected !!