Različitost nas spaja: Željko Grbac i njegova nezavisna lista predstavili program sugrađanima @ Matulji

razlicitost_nas_spaja_zeljko_grbac_2016_izbori_matulji (2)

Predstavljamo se u centru, ali mi predstavljamo čitavu Općinu, jer kandidati s naše liste dolaze iz svih različitih mjesta Matulja, od Kuka do Brdca, i naš program obuhvaća sve dijelove općine – kazao je Grbac.

Matulji – Pod sloganom ”Različitost nas spaja” predstavili su se jučer Matuljcima kandidati za Općinsko vijeće s nezavisne liste koju predvodi Željko Grbac, uz kojega su klub nezavisnih vijećnika u nedavno raspuštenom sazivu činili i Miroslav Ivaničić te Igor Barak koji ponovo drže 2. i 3. poziciju na listi.

razlicitost_nas_spaja_zeljko_grbac_2016_izbori_matulji (3)

– Predstavljamo se u centru, ali mi predstavljamo čitavu Općinu, jer kandidati s naše liste dolaze iz svih različitih mjesta Matulja, od Kuka do Brdca, i naš program obuhvaća sve dijelove općine. Nismo opterećeni ideološkim prepucavanjima, ne želimo na tome graditi našu kampanju, nego nudimo konkretne ideje, kazao je Grbac.

Na pitanje kakav rezutat očekuje na nedjeljnim izborima, kazao je kako bi četiri vijećnika bila vrlo dobar rezultat, a ulazak petoga u Vijeće izvanredan.

– Na prošlim izborima uz HDZ i PGS bili smo po broju vijećnika najsnažnija pojedinačna opcija u Vijeću. Sada kad su ljudi vidjeli što i kako radimo, vjerujem da su prepoznali da smo upravo mi nositelji njihovih interesa i da se upravo mi borimo za njihova prava, i da će nam stoga omogućiti da i dalje budemo najbrojnija opcija u Vijeću, objasnio je Grbac.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!