Reagiranje: Igor Puž – Veprincu je potrebna ambulanta

igor_puzOpatija – U nastavku teksta prenosimo reagiranje Igora Puža (Predsjednik MO Veprinac – Učka, vijećnik Grada Opatije op.a.) na objavljen članak pod nazivom – ”Obavijesti o ambulantama u Opatiji i Veprincu”.
Poštovani,
Neugodno sam se iznenadio kad sam pročitao na Vašem cijenjenom Internet magazinu Liburnija.net članak pod nazivom ”Obavijesti o ambulantama u Opatiji i Veprincu”. Naime, u istoimenom članku (za kojeg ste naveli da je službeno poslan iz Grada Opatije) iznesena je neistinita tvrdnja, da sam ja kao predsjednik Mjesnog odbora Veprinac – Učka sudjelovao na sastanku (dr. Barbarić Ružić Tatjana, dr.sc. Amir Muzur, tadašnji saziv Socijalnog vijeća) na kojemu je odlučeno da se zdravstvena ambulanta opće medicine u Veprincu zatvara po izgradnji zdravstvene ambulante opće medicine u Poljanama.
Mjestu poput Veprinca, s 1200 stanovnika nužna je potreba imati vlastitu zdravstvenu ambulantu opće medicine. Zgrada u kojoj se trenutno nalazi zdravstvena ambulanta opće medicine ne ispunjava ni minimalne uvjete za obavljanje istoimene djelatnosti, iz tog razloga s prijašnjim gradonačelnikom dr.sc. Amirom Muzurom (kojeg također spominjete u dopisu) bila je usuglašena i dogovorena izgradnja novog društvenog doma bi sadržavao – zdravstvenu ambulantu opće medicine po svim standardima HZZO-a i vremena u kojem živimo.
U dobroj vjeri, nadam se, da su iznesene tvrdnje u vašem dopisu nastale iz neznanja i neinformiranosti. Još jedanput Vam želim napomenuti da su u objavljenom članku iznesene neistine i da sukladno uzancama u novinarstvu objavite moje reagiranje.
S poštovanjem, Igor Puž – Predsjednik Mjesnog odbora Veprinac – Učka.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net