Regionalna ADA liga u badmintonu počinje turnirom Kvarner Open u dvije sportske dvorane @ Matulji, Opatija

…ilustracija…

Prema riječima organizatora, ŠD ZAšport, BK Rukavac i KŠR Gorovo, na turnirima ove lige sudjeluje u prosjeku oko 200 igrala, prvenstveno iz zemalja članica ADA lige (BiH, Hrvatska, Slovenija i Srbija) te natjecatelja iz drugih zemalja poput Danske, Francuske, Ukrajine i Rumunjske).

Opatija/Matulji – Međunarodni turnir u badmintonu ”Kvarner open 2017 ” održat će se ove subote, 2. rujna u Sportskoj dvorani Marino Cvetković Opatija te Sportskoj dvorani Matulji s početkom u 8 i 30 sati. Turnir predstavlja 1. kolo nove sezone ADA badminton lige, regionalnog Alpe-Dunav-Adria prvenstva, a Matulji i Opatija prva su stanica u natjecateljskoj sezoni 2017./18.

– U manifestaciji sudjeluje cijeli spektar igrača, od rekreativaca početnika do profesionalnih igrača badmintona, te nekadašnjih državnih prvaka iz zemalja članica ADA lige (BiH, Hrvatska, Slovenija i Srbija) te natjecatelja iz drugih zemalja poput Danske, Francuske, Ukrajine i Rumunjske. Na ADA turnirima prosječno nastupa oko 200 igrača, kazao je Dobriša Radovanović uime organizatora, ŠD ZAšport, BK Rukavac i KŠR Gorovo.

Nakon turnira, ispred opatijske dvorane biti će organizirana večera uz piće dobrodošlice, zatim slijedi dodjela nagrada te zabava za koju su zaduženi DJ Vedran, Amigos band i grupa Obrazovni program. Kako su kazali organizatori, za sve natjecatelje osigurane su vrijedne nagrade a biti će organizirana i dobrotvorna tombola kojom se prikupljaju sredstva za Udrugu za sindrom Down – Rijeka 21.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!