Regionalna razvonja agencija Primorsko-goranske županije organizira Dan otvorenih vrata EU projekata

Dan otvorenih vrata EU projekata održat će se u ponedjeljak, 13. svibnja na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija od 11 do 14 sati. 

Opatija/Rijeka – Regionalna razvojna agencija Primorsko-goranske županije, uz podršku Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, organizira Dan otvorenih vrata EU projekata, u okviru Europskog tjedna koji se diljem cijele Hrvatske obilježava u periodu od 9. do 19. svibnja.

Dan otvorenih vrata EU projekata održat će se u ponedjeljak, 13. svibnja na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija od 11 do 14 sati.

– Cilj održavanja Dana otvorenih vrata EU projekata je predstavljanje te pružanje podrške projektima financiranima sredstvima EU na području Primorsko-goranske županije, u svrhu motivacije i inspiracije svim budućim korisnicima koji svoje ideje žele financirati sredstvima iz fondova Europske unije, kazali su iz županijske Regionalne razvojne agencije.

Tijekom programa koji će otvoriti prof. dr. sc. Dora Smolčić Jurdana, dekanica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija i ravnatelj Agencije Vedran Kružić, predstavit će se uloga i rad Regionalne razvojne agencije, kao i predstaviti projekti „FOST INNO“, „Putovima Frankopana“, „Rijeka Europska prijestolnica kulture“, „Centar za posjetitelje o velikim zvjerima“ te „Regionalni centri kompetentnosti u strukovnom obrazovanju“.

Svi zainteresirani za sudjelovanje trebaju se prijaviti putem on-line prijavnice dostupne na ovoj poveznici.

error: Content is protected !!