Regionalni forum obiteljskog smještaja Primorsko-goranske županije

forum smjetaja opatija

Predsjednik HGK – Županijske komore Rijeka Vidoje Vujić rekao je da iznajmljivači čine veliku kariku u podizanju kvalitete turističke ponude u Hrvatskoj jer je na našem području 200 hostela i hotela sa oko 30.000 kreveta, ali je i oko 13.000 iznajmljivača sa 90.000 kreveta.

Opatija – Obiteljski smještaj PGŽU Opatiji je održan Regionalni forum obiteljskog smještaja Primorsko-goranske županije. Na forumu je bio predstavljen kreditni program Kvarner Family, a sudionici su se upoznali i s provođenjem e-mail marketinga u obiteljskom smještaju, naplatom rezervacija karticama, davanjem dodatnu vrijednosti privatnom smještaju kroz organizirane izlete i drugim temama.

Forumu je prisustvovao i zamjenik župana Marko Boras Mandić koji je u uvodnom govoru rekao da prosječnosti nema mjesta u Primorsko-goranskoj županiji te da biti najbolji znači ulagati iz godine u godinu. Zamjenik župana rekao je da su svi turistički programi i projekti koji su pokrenuti u našoj županiji prepoznati na državnoj razini te da je to put uspjeha.

Predsjednik HGK – Županijske komore Rijeka Vidoje Vujić rekao je da iznajmljivači čine veliku kariku u podizanju kvalitete turističke ponude u Hrvatskoj jer je na našem području 200 hostela i hotela sa oko 30.000 kreveta, ali je i oko 13.000 iznajmljivača sa 90.000 kreveta. “Velika većina gostiju vraćaju se onima kod kojih su bili i to je znak da dobro radite”, zaključio je Vujić.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!