Registrirana stranka Kvarnerska inicijativa – Regionalna platforma

-Osnovana je 11. listopada 2020. godine, a sjedište joj je u Opatiji. Registracija stiže u pravi trenutak pa će Kvarnerska inicijativa – Regionalna platforma spremno dočekati lokalne izbore u svibnju, najavljuju iz Inicijative.

Opatija – Kvarnerska inicijativa – Regionalna platforma registrirana je u Registar političkih stranaka Republike Hrvatske. Naime, ova Ova sestrinska stranka Liste za Rijeku koncipirana je kao platforma za okupljanje nezavisnih lista s područja Kvarnera, koje nude nove ideje upravljanja područjem od Brseča do Novog Vinodolskog uključujući tu i riječki prsten.

-Osnovana je 11. listopada 2020. godine a sjedište joj je u Opatiji. Registracija stiže u pravi trenutak pa će Kvarnerska inicijativa – Regionalna platforma spremno dočekati lokalne izbore u svibnju, najavljuju iz Inicijative.

Za predsjednika stranke izabran je Ante Štampalija, dopredsjednik je Zdravko Ivanković, tajnik Robert Žigulić te rizničar Ivo Jelušić. Osim njih u predsjedništvo stranke izabrani su i Natalija Šubat, Alan Kulundzic Juranić, Nelida Pogačić, Anđa Jotanović, Pavle Puž i Lucio Slama.

 

error: Content is protected !!