Remisens Summer: Tribute koncert za Ivu Robića – “Malo Morgen” otvara koncertnu sezonu na terasi hotela Kvarner

Karolina Šuša i Lela Kaplowitz

Karolina Šuša i Lela Kaplowitz

Prvi koncert održat će se večeras, 1. srpanja, s početkom u 21 sat, a posvećen je legendi hrvatske glazbene scene Ivi Robiću. Tribute koncert za Ivu Robića – “Malo Morgen” u izvedbi Lele Kaplowitz i Karoline Šuša vratit će posjetitelje u zlatno doba Opatije i terase hotela Kvarner.

remisens_summer_malo_morgen_2016

Opatija – Šest glazbenih poslastica očekuje sve posjetitelje Opatije u naredna dva mjeseca na legendarnoj terasi hotela Kvarner. Naime, u sklopu koncertnog programa objedinjenog pod nazivom “Remisens Summer” na pozornici Kvarnera nastupit će vrhunski hrvatski glazbenici.

Prvi koncert održat će se večeras, 1. srpnja, s početkom u 21 sat, a posvećen je legendi hrvatske glazbene scene Ivi Robiću. Tribute koncert za Ivu Robića – “Malo Morgen” u izvedbi Lele Kaplowitz i Karoline Šuša vratit će posjetitelje u zlatno doba Opatije i terase hotela Kvarner.

Los Caballeros ponovo će ispuniti toplu opatijsku noć zvucima mariachi glazbe u subotu, 9. srpnja, u 21 sat. Noć vatrenog ritma, ali i nježnih melodija prepoznatljivih za ovaj glazbeni izričaj ponovo će rasplesati terasu Kvarnera ‘obojanu’ zvukom dalekog Meksika.

remisens_summer_plakat_2016

Treći koncert u nizu u Opatiju dovodi istinsku hrvatsku glazbenu divu – Zoricu Kondžu. Kondža je jedno od najcjenjenijih hrvatskih glazbenih imena, a svoju je karijeru gradila nikad ne podliježući trendovima dok su njene skladbe mahom postajale nezaobilazne u repertoarima i njezinih glazbenih kolega. Ovaj istinski glazbeni doživljaj na rasporedu je u petak, 22. srpnja, s početkom u 21 sat.

Koncerte u kolovozu otvara zajednički nastup sopranistice Antonele Malis te tenor-baritona Đanija Stipaničeva koji je zakazan za 5. kolovoza u 21 sat. Prisutnu publiku i goste glazbenici će počastiti vječnim hitovima i evergreenima. Jedna od najcjenjenih hrvatskih pjevačica, Radojka Šverko, nastupit će 13. kolovoza, dok će 26. kolovoza ‘koncertnu priču’ zaokružiti’ Cabaret A La Carte, u izvedbi Lele Kaplowitz i Karoline Šuša.

Koncerti počinju u 21 sat, a ulaz je slobodan.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!