ERSTE AD

Restoran u sportskoj dvorani ponovo traži zakupca – cijena trostruko niža od prvotne @ Opatija

Arhiva

Arhiva

Tada se, prije samog otvorenja, za kompleks površine 175 ”kvadrata” sa stotinu kvadratnih metara terase i pomoćnim prostorom na katu površine nešto veće od 40 kvadrata namijenjenih obavljanju jednostavnih ugostiteljskih usluga tražilo gotovo 22 tisuće, kuna a u najnovijem natječaju početna je cijena zakupnine ”svega” 8.000 kuna, plus PDV.

Opatija – Raspisan je novi natječaj za zakup ugostiteljskog prostora u sportskoj dvorani ”Marino Cvetković”, a nakon nedavno propalog pokušaja pronalaženja zakupca, cijena je dodatno smanjena te je sada ”skliznula” tek na trećinu prvotne cijene, objavljene u natječaju u kolovozu 2012. godine.

Tada se, prije samog otvorenja, za kompleks površine 175 ”kvadrata” sa stotinu kvadratnih metara terase i pomoćnim prostorom na katu površine nešto veće od 40 kvadrata namijenjenih obavljanju jednostavnih ugostiteljskih usluga tražilo gotovo 22 tisuće kuna, a u najnovijem natječaju početna je cijena zakupnine ”svega” 8.000 kuna, plus PDV.
To je i za petinu manje od posljednjeg natječaja, objavljenog prije mjesec dana, kada je cijena zakupnine bila veća od 10.000 kuna (bez PDV-a). Tada za atraktivni ugostiteljski prostor koji je svega šest mjeseci ”naseljavao” restoran Volos nije bilo ponuda, iako se neslužbeno moglo doznati da je bilo iskaza interesa nekolicine ugostitelja s liburnijskog područja.

Inače, vlasnik ”Volosa” zakupninu je tvrtki Opatija 21 koja upravlja dvoranom plaćao oko 14 tisuća kuna, i procijenio da mu je takva cijena neisplativa, no gotovo dvostruko niža početna cijena u novom natječaju mogla bi promijeniti tu računicu. Naravno, kako raste interes za prostor, tako je i manje vjerojatno da će zakupnina ostati na početnoj cijeni.

Rok za dostavu prijava je 15 dana od objave, a uvid u prostor može se obaviti u srijedu, 25. veljače, od 10 do 12 sati.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!