Revija avangardnih frizura ‘Zdola neba kastavskega’ @ Šporova Jama

revija_frizura_zdola_neba_kastafskega

Sudionici revije su frizerski salon “Urban”, frizerski salon “Hello”, kozmetički salon “N°7” i kozmetički salon “Bellezza”.

Kastav – Udruženje obrtnika Viškovo-Kastav-Klana-Jelenje organizator je i nositelj revije “Zdola neba kastavskega” koja će se održati 1. lipnja u Domu Braće Matešić (Šporova jama). Tema revije je “Nekad i sad – vavek lepe kastavki”, a program počinje u 20.30 sati. Reviju će simbolično nositi mlade kastavke.

Sudionici revije su frizerski salon “Urban”, frizerski salon “Hello”, kozmetički salon “N°7” i kozmetički salon “Bellezza”.

– S obzirom da je tema ovogodišnje revije “Nekad i sad – vavek lepe kastavki”, probat ćemo ljudima dočarati kako mi umjetnici svojim očima vidimo izgled kastavki nekad te kako će one izgledati u budućnosti. Naša želja, i ujedno cilj ove revije, je potaknuti sve uslužne djelatnosti da se sljedeće godine uključe s nama u projekt i ovu reviju napraviti tradicijom, istaknula je Ivana Rac ispred sudionika.

Sponzori koji prate ovaj projekt su Grad Kastav, 4 look store – Kemon, Skeydor, oštarija “Osojnak”, restoran “Kukuriku”, cvjetarna “Valnea” i Dejan Rubeša – Plovanić.

Iva Grbac / Liburnija.net

error: Content is protected !!