Riccardo Staraj i Midnight Blues Band večeras nastupaju u Old School Pubu @ Opatija

Arhiva: Riccardo Staraj & MBB

Arhiva: Riccardo Staraj & MBB

Klupska je turneja započela 30. prosinca prošle godine u Lovranskom pubu, nastavila se u riječkom Tunelu, a nakon opatijskog Old school puba slijedi klub Beertija na Trsatu.

Opatija – Riccardo Staraj i Midnight Blues Band nastavit će svoju zimsku klupsku turneju večeras u opatijskom Old School Pubu. Čitava turneja nazvana ”Big Bang osobne misije” ime je dobila po knjizi pjesama i fotografija s nastupa grupe u protekle tri godine, uz koju je pridodan i glazbeni album sa studijskim verzijama pjesama što ih ”ponoćni bluzeri” izvode na koncertima.

Novu turneju pratile su i određene promjene u sastavu, budući da je od prošle godine novim basistom postao Vedran Ružić, a bendu se pridružio i saksofonist Toni Železnik. Uz njih, te Riccarda Staraja na vokalu, bend čine još i gitarist Marko Sedlak, bubnjar Edi Lazarić, trubač Josip Rubinić, a otvorene pozornice i veće dvorane ugošćuju i video art Marina Aničića.

Klupska je turneja započela 30. prosinca prošle godine u Lovranskom pubu, nastavila se u riječkom Tunelu, a nakon opatijskog Old school puba slijedi klub Beertija na Trsatu. Zatim bend kreće u Zagreb i Split, a naznake su, s obzirom da izvode i stvari na talijanskom, da posjete i sjevernu Italiju.

– Nastup se sastoji od pjesama sa dva albuma Midnight blues i Big bang osobne misije, dok će se novih šest pjesama koje bend izvodi na ovim zadnjim nastupima naći na novom cd-u što ga planiramo izbaciti ove godine pod nazivom The Devil in Love. Upravo su Devil in Love, Midnight man, Tko je bacio kamen prvi, Za svakog lidera i Politička kuhinja udarne stvari koje pršte dobrom blues rock energijom, kazao je Staraj u najavi koncerta.

Ulaz na koncert je slobodan.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!