Riječki fotograf Aleksandar Tomulić predstavlja se u Likovnoj poneštrici izložbom Energija karnevala

Otvorenje izložbe održat će se u petak, 22. veljače u 18 sati, a sam naslov definira i njenu temu – fotografije zvončarskih i maškaranih grupa koje izvrsno „hvataju“ esenciju karnevalskog „ludila“.

Matulji – Izložbeni ciklus u Likovnoj poneštrici općine Matulji nastavlja se ovog tjedna izložbom autora Aleksandra Saše Tomulića pod nazivom „Energija karnevala“. Otvorenje izložbe održat će se u petak, 22. veljače u 18 sati, a sam naslov definira i njenu temu – fotografije zvončarskih i maškaranih grupa koje izvrsno „hvataju“ esenciju karnevalskog „ludila“.

Aleksandar Tomulić rođen je 1967. godine u Rijeci, a diplomirao je strojarstvo na Tehničkom fakultetu u Rijeci 1991. godine. Sustavno se bavi fotografijom od početka 2004. godine, a druženje s fotografijom traje od djetinjstva. „Fotografijom je fasciniran zbog te magije neponovljivog zamrznutog trenutka te s osjećajem za svjetlo, kompoziciju i trenutak, u svom radu preferira uličnu fotografiju i primorske motive, a voli i eksperimentiranje s apstraktnim motivima“, stoji u njegovoj biografiji.

Izlagao na 12 samostalnih izložbi te na preko 430 skupnih izložbi i dobio preko 220 nagrada i priznanja.

 

error: Content is protected !!