Riječki indie rockeri iz grupe Jonathan Crekvini pružili nadahnutu svirku i odličnu atmosferu @ Kastav

Petorica odličnih glazbenika i bliskih prijatelja predstavila su pjesme s novog albuma „To Love“ objavljenog u veljači ove godine, ali i hitove s njihovog prvijenca „Bliss“ objavljenog 2014. godine.

Kastav – Izvrsnu atmosferu i nadahnutu svirku pružio je indie rock band Jonathan publici koja se u subotu navečer zatekla na kastavskoj Crekvini, gdje je održan koncert popularne riječke grupe u sklopu Kastafskog kulturnog leta.

Petorica odličnih glazbenika i bliskih prijatelja -– vokal Zoran Badurina, član nekadašnjih Saliona; bubnjar Branko Kovačić, višegodišnji član Leta 3, ritam-motor benda Mlat i bivši groover Saliona; Darko Petković na gitari i Nikica Jurjević na basu, članovi kultnih Pasa te Tomislav Radinović na gitari, koji je svojevremeno osvježio zvuk Mandrila – predstavila su pjesme s novog albuma „To Love“ objavljenog u veljači ove godine, ali i hitove s njihovog prvijenca „Bliss“ objavljenog 2014. godine.

Program KKL-a nastavlja se u sutra gostovanjem Majstorović-Levačić dua, u sklopu programa Ritam dvorišta, a prethodit će mu radionica pod vodstvom kreativnog ateljea ArtMašina. Koncert će se održati u utorak, 11. srpnja s početkom u 20 sati na Pelinima a radionica od 19:30 sati na istoj lokaciji.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Foto Fristacky