Riječki judaši sudjelovali na Međunarodnom turniru “Zagreb open“

judo_klub_rijeka_zagreb_open (1)

Judo klub Rijeka nastupio je s uzrastom dječaka i mlađih kadeta, a boje kluba branili su Lara Šušnić, Katia Žunić, Mia Mira Rukavina, Sabina Fetić, Antonio Zdunić, Luka Viljušić, Borna Rošić i Dino Šušnić.

Rijeka – Međunarodni turnir “Zagreb open“ održan je 17. siječnja uz učešće klubova iz Slovenije, Ukrajine, Mađarske, Italije, Austrije, Srbije, BiH, Bugarske, Makedonije i Hrvatske. Natjecanje je bilo za sve uzrasne kategorije, Judo klub Rijeka nastupio je s uzrastom dječaka i mlađih kadeta, a boje kluba branili su Lara Šušnić, Katia Žunić, Mia Mira Rukavina, Sabina Fetić, Antonio Zdunić, Luka Viljušić, Borna Rošić i Dino Šušnić.

judo_klub_rijeka_zagreb_open (2)

– Od natjecatelja svakako treba izdvojiti Dina Šušnića i Luku Viljušića koji su svojim odličnim borbama ušli u finale. Luka unatoč neprekidnoj dominaciji nakon jednog pada u parter je na kratko ostao nezaštićen, a što je njegov protivnik iskoristio i uhvatio ga u zahvat. No prethodne borbe je zaista dobio na spektakularan način bacajući raznolikim tehnikama u punoj dinamici. Dino je također vrlo lako ušao u finale deklasirajući svoje protivnike što bacanjima a što dominacijom u parteru, a u finalnoj borbi je izgubio zbog jedne sudačke diskutabilne situacije (kasnije se pokazala opravdana). kako je ovo prvi turnir i koji prema planu spada u pripremne za nadolazeća državna prvenstva, u suštini možemo biti zadovoljni prikazanim. Od ostalih treba izdvojiti Bornu Rošića koji je zbog ozljede morao odustati od borbe za medalju, kazao je Slaviša Bradić, ispred Judo kluba Rijeka.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net