Rijeka dobiva prvi međunarodni eko sajam ”100% Natural“!

100_natural_web

Interes izlagača za ”100% Natural“ već sad je velik, te je sajam pozdravljen kao odlična i potrebna inicijativa. Prijave za sudjelovanje još uvijek traju, pa ukoliko želite postati djelom međunarodnog eko sajma ”100% Natural“ prijavite se putem e-maila: info@klik-marketing.hr …

Rijeka – Brojni izazovi modernog života kojima smo svakodnevno izloženi mnogima su povod za ponovno okretanje prirodi i zdravijem načinu konzumacije hrane i općenito življenja. Ekološka proizvodnja, energetska učinkovitost, prirodni proizvodi, radionice, degustacije, promocije i predavanja očekuju vas u travnju, u Rijeci, pod zajedničkim nazivnikom sajma 100 % Natural!

Klik marketing d.o.o. od 9. do 12. travnja 2015. organizira, u Tower Centru Rijeka, prvi po redu međunarodni sajam ”100% Natural“, zamišljen po uzoru na svjetske sajmove, koji za cilj ima okupiti izlagače iz Hrvatske i regije. Putem zajedničkog nastupa proizvođača i ponuđača „100 % Natural“ promovirat će ekološku proizvodnju, energetsku učinkovitost, prirodne proizvode i vrhunske usluge te ih približiti građanima Hrvatske. Posjetitelji sajma moći će isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo. Sajam će okupiti stručnjake iz područja bio proizvodnje i bio energetike te predstaviti inovativna rješenja i projekte vezane uz zaštitu okoliša.

Sajam će biti podijeljen u tri dijela: HRANA IZ PRIRODE (eko placa; proizvodi i usluge s eko certifikatom), UDOBNOST ŽIVLJENJA (prirodni materijali i ukrasi, energetska učinkovitost, recikliranje), LJEPOTA KROZ ZDRAVLJE (prirodni proizvodi za njegu kože, kose, aromaterapije, prirodna kozmetika, sport i rekreacija).

Interes izlagača za ”100% Natural“ već sad je velik, te je sajam pozdravljen kao odlična i potrebna inicijativa. Prijave za sudjelovanje još uvijek traju, pa ukoliko želite postati djelom međunarodnog eko sajma „100% Natural“ prijavite se putem e-maila: info@klik-marketing.hr .

Porast ekološke svijesti i brige za zdravlje dovodi do porasta potražnje za ekološkim, zdravim proizvodima, uslugama i atraktivnim rješenjima! Pronađite ih u Rijeci od 9. do 12. travnja na sajmu ”100% Natural“.

N. C. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net