Rijeka nije uspjela doći do sva tri boda na otvorenju proljetnog dijela sezone – Podjela bodova sa Slavenom

Rijeka nije uspjela doći do sva tri boda na otvorenju proljetnog dijela sezone – Podjela bodova sa Slavenom

Arhiva

Obje momčadi ušle su u dvoboj „otvorenog garda“, što je rezultiralo nizim izglednih ili manje izglednih prilika za gol i s jedne i s druge strane terena.

Koprivnica – Bez pobjednika završila je utakmica između Slaven Belupa i Rijeke, a „bijele“ je svega pet minuta dijelilo od povratka u Rijeku s „punim plijenom“. Obje momčadi ušle su u dvoboj „otvorenog garda“, što je rezultiralo nizim izglednih ili manje izglednih prilika za gol i s jedne i s druge strane terena. No, najbolju šansu u prvom poluvremenu propustio je Karamarko u 30. minuti. Bačelić Grgić jednim dodavanjem izbacio je cijelu obranu Rijeke, Karamarko je ostao sam malo s desne strane, ali udarac je otišao preko gola. Mrežu gostiju s nekoliko dobrih intervencija sačuvao je Sluga.

Već na otvorenju drugog poluvremena dogodio se šok za domaćine. Rijeka je povela u 48. minuti. Mamić je ubacio s lijeve strane, Čolak smirio loptu, a Acosty glavom poentirao. Dinamična igra nastavila se tijekom drugog dijela utakmice, Slaven je pritiskao i stvorio nekoliko dobrih prilika, koje je pogotkom u 86. minuti okrunio Stipe Bačelić Grgić.

error: Content is protected !!