RK Matulji: Početak sezone 2011/2012

rk_matulji…seniorska ekipa nije doživjela velike izmjene u odnosu na prošlu sezonu…
…svim trenerima i igračima želimo uspješnu novu rukometnu sezonu…

Matulji – Ekipa iz Rukometnog kluba Matulji, krenula je u novu sezonu, te nove sportske pobjede. Kao i do sada, na svojim službenim stranicama, izvještavali su članove, ali i širu javnost o rezultatima, planovima i uspjesima. Povodom početka nove sezone, iz RK Matulji poručili su slijedeće…
– Naša seniorska ekipa nije doživjela velike izmjene u odnosu na prošlu sezonu. Nakon jedne godine igranja u našem klubu, predah od rukometa uzeo je pivot Marijan Škrinjar. Na toj poziciji u klub je došao Alen Stojanović iz Buja, a prinova je i krilo Enrico Ćiković, bivši junior Zameta. Tokom priprema uz standardne juniore, priključeni su i neki mlađi igrači našeg pogona, prije svega pivot Mateo Milih i golman Vito Kapetanović. Ekipa je odigrala 5 prijateljskih utakmica i to sa ekipama, Mladi Rudar (poraz), Senj (pobjeda), Zamet II (pobjeda), Kvarner Kostrena (nerješeno) i Rovinj (pobjeda). U ovoj sezoni cilj je biti bolji od prijašnje sezone i pokušati se boriti za vrh tablice. Sezonu otvaramo u nedjelju na Kastvu u 18 sati protiv Kozale.
Kadete (1994/95) i mlađe kadete (1996/97) očekuje nova sezona u županijskoj ligi, dok mlađi kadeti nastavljaju i sa utakmicama u državnoj ligi. Uz veliki fond jakih utakmica, očekujemo veliki iskorak pojedinih igrača prema ozbiljnijem rukometu. Dječaci 1998/99 i 2000/01 godišta, redovito treniraju više od mjesec dana i nadamo se da će se njihov trud isplatiti kroz dobre igre u županijskoj ligi. Minići 2002 i 2003 godišta igraju zasebne lige mini rukometa. Uz redovite utakmice u svojim ligama, već tradicionalno sudjelovat čemo na nekoliko turnira, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Svim trenerima i igračima želimo uspješnu novu rukometnu sezonu, poručili su iz kluba.
Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net