RK Zamet dočekuje ekipu Umaga

Utakmica protiv Umaga igra se u subotu 11. studenog u Centru Zamet s početkom u 19 sati.

Rijeka – Iza nas je šest odigranih kola u kojima smo ostvarili dvije pobjede i četiri poraza. U posljednjoj utakmici izborili smo pobjedu u gostima ostvarenu protiv Metalca. Raspored nam na početku sezone baš i nije bio naklonjen. Pred nama je tradicionalno zahtjevna utakmica u kojoj ćemo ja vjerujem ponoviti igru protiv Metalca i upisati prva dva domaća boda u novoj sezoni, istaknuo je Vedran Babić, direktor RK Zamet na današnjoj tiskovnoj konferenciji održanoj povodom odigravanja 7. kola Premijer lige rukometaša u sezoni 2017./2018. u kojoj ekipa Zameta dočekuje ekipu Umaga.

– Igramo protiv ekipe koja drži konstantu u vrhu lige proteklih nekoliko sezona i osiguravaju svoje mjesto u Ligi za prvaka. Unatoč tome, mislim da će se o ishodu utakmice morati pitati nas, smatram da imamo kvalitetu kojom možemo pokazati puno više nego što smo do sada. Puno će ovisiti o našoj igri, kako pojedinaca, tako i kolektiva, a sve će morati polaziti od dobre obrane. Samim time će i nama golmanima biti lakše da svojim obranama nosimo ekipu, dodao je Marin Sorić, igrač RK Zamet.

– Nakon pobjede protiv Metalca nadam se da napokon dolazimo do prve domaće pobjede. Prije svega moramo igrati kao ekipa, biti kao ekipa, ponoviti obranu kao protiv Metalca. Veliki je rivalitet između Zameta i Umaga, odlučivat će nijanse. Oni imaju dva boda više od nas, liga je jaka, izjednačena. Mi izgledamo bolje na parketu nego trenutno stanje na tablici i dat ćemo sve od sebe da dođemo do nova dva boda rezimirao je Ivan Majić, igrač RK Zamet.

Utakmica protiv Umaga igra se u subotu 11. studenog u Centru Zamet s početkom u 19 sati.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!