RK Zamet najavio europsku utakmicu protiv Bukurešta

rk_zamet_bukurest_2016-1

– Nakon što smo priredili veliko iznenađenje i prošli u daljnji krug natjecanja EHF kupa protiv ekipe Creteila iz Pariza pred nama je još jedna zanimljiva utakmica protiv jakog protivnika iz Bukurešta. U sportskom smislu ne priznajem da su bolji od nas iako su respektabilna ekipa s brojnim internacionalcima, na nama je da ponovo pružimo svoj maksimum i odigramo dobru utakmicu pred našim navijačima, dodao je Milan Uzelac kapetan RK Zamet.

Rijeka – U Vip prostoru Centra Zamet održana je konferencija za medije povodom najave uzvratne utakmice europskog kupa EHF protiv rumunjske ekupe CSM Bukurešt koja se igra u subotu, 15. listopada u Centru Zamet s početkom u 18 sati.

– U Bukureštu smo pokazali da možemo igrati protiv jake ekipe koja ima godišnji proračun osam puta veći nego što je to naš. Iza nas su tri europske utakmice i tri utakmice domaćeg prvenstva u kojima smo pokazali dva različita lica i u principu pobijeđivali ili suparnike ili pak sami sebe, što možda i nije loše, jer bez obzira tko se nalazi s druge strane mi ovisimo isključivo sami o sebi i o svojoj igri. Ovom prilikom čestitao mi našem igraču Tinu Lučinu na pozivu na okupljanje seniorske reprezentacije Hrvatske. Ponosni smo na Tina i lijepo je nakon Matea Hrvatina imati još jednog reprezentativca u svojim redovima, istaknuo je Vedran Babić, direktor RK Zamet.

– Nakon što smo priredili veliko iznenađenje i prošli u daljnji krug natjecanja EHF kupa protiv ekipe Creteila iz Pariza pred nama je još jedna zanimljiva utakmica protiv jakog protivnika iz Bukurešta. U sportskom smislu ne priznajem da su bolji od nas iako su respektabilna ekipa s brojnim internacionalcima, na nama je da ponovo pružimo svoj maksimum i odigramo dobru utakmicu pred našim navijačima, dodao je Milan Uzelac kapetan RK Zamet dok je Mateo Hrvatin napomenuo da ekipa jedva čeka istrčati na teren.

– Jedva čekamo da istrčimo u našoj dvorani pred brojnom publikom i odličnoj atmosferi kakva je bila i protiv ekipe Creteila, prekrasno je igrati u takvoj atmosferi. Nama sigurno ne nedostaje motiva i želje, niti nas treba dodatno motivirati za ovu utakmicu koja je prava rukometna poslastica za sve ljubitelje vrhunskog rukometa u Rijeci, rezimirao je Hrvatin.

Ulaznice za uzvratnu utakmicu EHF kupa u kojoj Zamet dočekuje favoriziranu ekipu CSM BUkurešt moguće je već kupiti u sustavu Mojekarte.hr, Dallas music shopu i Foto reviji po cijeni od 20 kuna te na dan utakmice po cijeni od 30 kuna na ulazu u dvoranu. Vrata Centra Zamet se otvaraju u 17 sati, a atraktivni uvodni dio s predstavljanjem ekipa počinje u 17:45 sati.

rk_zamet_bukurest_2016-2

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!