RK Zamet snima promotivni video koji će biti emitiran diljem Europe!

rk_zamet_snimanje_promo_videa_2016-4_01

Proteklih dana rukometaši Zameta snimali su promotivni video na četiri prepoznatljive lokacije u Rijeci, kako bi predstavili našu regiju diljem Hrvatske, ali i cijele Europe. Kao savršena kulisa spota poslužile su Trsatska gradina, Guvernerova palača, Korzo i dizalice na Molo longu.

rk_zamet_snimanje_promo_videa_2016-1_01

Rijeka – Pred rukometašima Zameta je utakmica protiv jednog od najzvučnijih protivnika u svojoj povijesti, njemačkog bundesligaša Melsungena, koji je prošlu sezonu završio na 4. mjestu najjače lige svijeta, a u svojim redovima ima čak 14 reprezentativaca!

Povodom odigravanja te utakmice, u sklopu EHF kupa, proteklih dana rukometaši Zameta snimali su promotivni video na četiri prepoznatljive lokacije u Rijeci, kako bi predstavili našu regiju diljem Hrvatske, ali i cijele Europe. Kao savršena kulisa spota poslužile su Trsatska gradina, Guvernerova palača, Korzo i dizalice na Molo longu.

rk_zamet_snimanje_promo_videa_2016-3_01

Spot je u fazi montaže, a premijerno će biti prikazan početkom idućeg tjedna. Svi oni koju budu na utakmici između Zameta i Melsungena u subotu, 19. studenog imati će ga prilike pogledati i na velikom video zidu u dvorani. Zamet za ovu utakmicu priprema spektakularnu uvodnu koreografiju prilikom predstavljanja igrača u sklopu koje će biti korišteno 50 različitih specijalnih svjetlosnih efekata!

Ulaznice za utakmicu s MT Melsungen moguće je od kupiti u pretprodaji u sustavu Mojekarte.hr, Dallas music shopu i Foto reviji po cijeni od 30 kuna te na dan utakmice po cijeni od 40 kuna.

rk_zamet_snimanje_promo_videa_2016-6_01

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!