Road show dovodi Opelov Grandland X u Rijeku – Isprobajte različite modele atraktivnog SUV-a @ PSC Primorje

Od četvrtka do subote, PSC Primorje na Martinkovcu bit će polazišna točka za avanturu i provod u prostranom automobilu koji donosi spoj uzbudljivog dizajna i najnovije tehnologije.

Rijeka – Kakav je osjećaj voziti trenutačno najatraktivniji automobil crossover klase na tržištu? Odgovor na to pitanje nudi road show za Opelov Grandland X, koji će od 22. do 24. veljače svim zainteresiranima pružiti priliku da sjednu za volan novog hita iz „radionice“ renomiranog njemačkog proizvođača i isprobaju različite modele SUV-a koji će obilježiti ovu godinu.

Od četvrtka do subote, PSC Primorje na Martinkovcu bit će polazišna točka za avanturu i provod u prostranom automobilu koji donosi spoj uzbudljivog dizajna i najnovije tehnologije. S obzirom na velik interes kupaca, iz autokuće preporučaju ranu prijavu putem internetskog obrasca na njihovim stranicama.

Grandland X ima izuzetno privlačan omjer cijene i performansi. U početnoj cijeni od 156.410 kn (preporučena maloprodajna cijena s PDV-om u Hrvatskoj) nudi vrlo bogatu opremu u koju spadaju LED svjetla za dnevnu vožnju, LED stražnja svjetla, upozorenje na napuštanje prometne trake utemeljeno na kameri, prepoznavanje prometnih znakova, pametni tempomat, pomoć pri kretanju na uzbrdici, Radio R 4.0 s Bluetoothom, mogućnost hands-free telefoniranja, klimatizacija s filtrom čestica i mirisa, udobna sjedala s brojnim mogućnostima podešavanja te stražnje sjedalo s naslonom djeljivim u omjeru 40:60. Opel OnStar dio je standardne opreme od razine Edition. Privlačan i dinamičan dizajn čini da Opelov novi kompaktni SUV doista plijeni poglede – još i više s opcionalnim dvobojnim završnim lakom i kontrastnim crnim krovom.

Više informacija o raznim modelima SUV-a Grandland X, opremi i cijenama potražite na stranicama PSC Primorje.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!