Robert Šuša i Marin Sušanj na listi AM-LIST-PGS @ Opatija

Robert Šuša, Marin Sušanj i Robert Kurelić @ Opatija

Robert Šuša, Marin Sušanj i Robert Kurelić @ Opatija

Novi članovi Akcije mladih, te kandidati za pozicije u Gradskom vijeću koalicije AM-LIST-PGS, Robert Šuša i Marin Sušanj predstavili su se jučer javnosti na konferenciji za medije.

Opatija – Naš prioritet doista su osobe mlađe životne dobi, i stalno se trudimo pomlađivati stranku novim i kvalitetnim pojedincima, koji mogu doprinjeti novim idejama, kao i izboriti se za rješenja problema koji muče njihove generacije. Zato ćemo im dati i priliku da se nađu u situaciju da mogu odlučivati, ali i preuzeti odgovornost za poboljšanje situacije u kojoj se nalazimo, kazao je potpredsjednik Akcije mladih Robert Kurelić predstavljajući najnovija ”pojačanja” svojem timu. U Akciju mladih uključili su se Robert Šuša i Marin Sušanj, dosad najpoznatiji po svom glazbenom stvaralaštvu, koji će se naći i na koalicijskoj listi za Gradsko vijeće.

– Mlađa generacija je sve više letargična i pasivna, a mi nismo htjeli više kukati da ništa ne valja, nego smo svojim idejama i radom odlučili mijenjati postojeće stanje, i rješavati postojeće probleme, kazao je Sušanj, istaknuvši kako je osnovni motiv zbog kojeg su se uključili u politiku poriv da promijene sadašnje stanje koje ne smatraju dobrim. Jedna od prvih stvari koje najavljuju mijenjati jesu uvjeti za dobivanje mjesta na listi za POS, koju planiraju revidirati, kako bi se ”mladim ljudima, a posebice mladim obiteljima s djecom, omogućilo da si osiguraju krov nad glavom po povoljnim uvjetima”.

– Jedni od velikih problema mladih danas su što nema mjesta za izlazak, nema niti sadržaja tijekom dana, a cilj nam je osmisliti jedan klub za mlade koji bi privlačio različite ljude s njihovim različitim interesima, zaključio je Šuša.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!