Roberto Žigulić, Gino Krota i Darko Krušvar primili visoko državno odličje za svoju humanost

Roberto Žigulić, Gino Krota i Darko Krušvar primili visoko državno odličje za svoju humanost

Arhiva: Darko Krušvar, Gino Krota i Roberto Žigulić

Darivateljima krvi uručena su odlikovanja Reda Danice hrvatske s likom Katarine Zrinske, dok je dobrovoljni darivatelj krvi iz Lovrana, Siniša Jovanović sa svojih rekordnih 125 darivanja krvi bio primljen od strane župana Primorsko – goranske županije, Zlatka Komadine.

Siniša Jovanović

Opatija / Zagreb – U povodu Dana darivatelja krvi predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar – Kitarović, organizirala je svečani prijem za sve darivatelje Hrvatske koji su ove godine dostigli rekordno darivanje krvi od 100 puta. Tom prigodom darivateljima krvi uručena su odlikovanja Reda Danice hrvatske s likom Katarine Zrinske.

S našeg područja na kojem djeluje Gradsko društvo Crvenog križa Opatije, na ovom svečanom prijemu dodjeli najviših državnih odlikovanja prisustvovalo je troje naših sugrađana. Ovo visoko državno odličje za svoju humanost i plemeniti rad primili su Roberto Žigulić iz Opatije, Gino Krota iz Voloskog i Darko Krušvar iz Matulja.

Dobrovoljni darivatelj krvi iz Lovrana, Siniša Jovanović sa svojih rekordnih 125 darivanja krvi bio je primljen od strane župana Primorsko – goranske županije , Zlatka Komadine. Na prigodnoj svečanosti ovaj lovranski rekorder u darivanju krvi nagrađen je zlatnom plaketom i ručnim satom za svoje humano i plemenito darivanje krvi.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net